Interligo

Medior Account Manager

Bij Interligo, het deelbedrijf van de Cronos Groep dat gespecialiseerd is in o.a. oplossingen voor netwerk- en security, datacenter, unified communications en Internet of Everything (IoE), zijn we op zoek naar een Accountmanager om ons team te versterken.

Onze bedrijfsstructuur heeft een familiale, open visie, waarin kennis en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Onze collegialiteit, de passie voor onze job en de gedrevenheid waarmee we onze klanten dagelijks bedienen, maken ons verhaal tot een succes.

Waar zet jij je samen met ons team voor in?

Als Medior Accountmanager acteer je als entrepreneur en heb je een duidelijk doel voor ogen: een lijst van klanten die jij voor je gaat winnen! Je bent daarbinnen creatief, oplossingsgericht en vooral proactief in het vinden van je prospects en beheer van je klantenportefeuille.

Eveneens ben je in staat om op functioneel niveau mee te praten over de techniek. Samen met onze presales sta je in voor een behoeftenanalyse en werk je een ICT optimalisatieplan uit waarin verbeteringsmogelijkheden naar voor komen. Dit plan dient dan als basis voor een heldere offerte die de klant helemaal overtuigt. Na de verkoop zorg je voor een vlotte implementatie bij de klant alsook voor de eerste nazorg.
Daarnaast ben je ook prima in staat om andere noden van de klant te ontdekken. Is de klant op zoek naar een tijdelijke hulp binnen zijn IT-team? Dan ben jij als eerste op de hoogte.

Waar blink jij in uit?

  • Je hebt interesse in IT en je hebt al wat jaren saleservaring in je rugzak
  • Je bent een echte winner, “New Business” zit in je bloed
  • Je bent meedenkend, denkt in oplossingen en hebt sterke analytische vaardigheden
  • Je werkt zelfstandig, stressbestendig en je hebt een scherp oog voor kwaliteit
  • Je bent een moderne netwerker
  • Eerlijk, oprecht, geëngageerd, no-nonsense zijn kernwoorden die bij je passen
  • Je staat klaar om Junior Accountmanagers te ondersteunen en de nodige kennis bij te brengen
  • Wat je belooft daar ga je ook voor en daarbij steek je met plezier de handen uit de mouwen
  • Ten slotte heb je een zeer goede kennis van zowel de Nederlandse taal alsook een goede kennis van Frans & Engels.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Je kan rekenen op een grote vorm van autonomie en krijgt de kans om een klantenportefeuille uit te bouwen voor Interligo, ondersteund door een enthousiast team van ervaren collega’s
Je bepaalt mee de toekomstvisie en je krijgt verantwoordelijkheden; dit alles in een omgeving met een vlakke structuur waar initiatief sterk aangemoedigd wordt.
Je bouwt mee aan het verhaal van een dynamisch bedrijf in volle expansie, in een wereld die nooit stilstaat.
Als echte ‘Cronosiet’ kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met tal van diverse extralegale voordele.