Interligo

Medior Voice

Bij Interligo, het deelbedrijf van de Cronos Groep dat gespecialiseerd is in o.a. oplossingen voor netwerk- en security, datacenter, unified communications en internet of everything (IoE), zijn we op zoek naar een netwerk specialist om ons team te versterken.


Binnen onze bedrijfsstructuur en –cultuur heerst een open visie waarin technologie, teamspirit en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. We combineren gedrevenheid en kennis met een flexibele aanpak.
 
Wil je meer weten, kijk eens op www.interligo.be !
 

Welke taken zal je uitvoeren?
 
Je komt terecht in ons After Care programma waar je er samen met je collega’s voor zorgt dat onze klanten de nodige ondersteuning krijgen op hun netwerk. Je helpt zowel preventief als in geval van outages. Een gezonde portie stressbestendigheid is belangrijk!
Je komt in aanraking met alle technologieën die wij ondersteunen, dit zijn voornamelijk Cisco oplossingen maar we beperken ons niet enkel tot hun gamma.
Je verleent advies aan onze klanten over technische vragen, je documenteert en je schrijft procedures.
Je assisteert in design en implementatie van netwerk en security oplossingen en werkt mee aan troubleshooting, diagnoses, verbeteringsprojecten en testing. 
Je houdt je kennisniveau over producten en methodes op peil.
 


Welke competenties heb je nodig?
 
Je beschikt over goede people skills en communiceert op een constructieve en professionele wijze met klanten, externe partijen en de rest van het team. Je zet de klant centraal.
Je bent proactief en gedreven, je werkt mee aan een positieve werksfeer en je hebt gevoel voor (droge) humor.
We vinden het belangrijk dat je een doorgedreven interesse hebt in alles wat met technologie te maken heeft. Het OSI-model heeft voor jou geen geheimen en je beschikt over sterke analytische vaardigheden waardoor je van daaruit de link kan leggen naar andere toepassingen. Je doet vlot nieuwe kennis op en werkt georganiseerd, methodisch en precies.
Leergierigheid, gedrevenheid en motivatie vinden wij belangrijker dan diploma’s.
Je beheerst het Nederlands op professioneel niveau, zowel in mondelinge als in schriftelijke communicatie. Je spreekt en schrijft vlot Engels, alle andere talen die je beheerst zijn een pluspunt.
Je schrikt er niet voor terug om zaken op te pikken die niet meteen tot je takenpakket behoren en helpt je collega’s waar je kan.
Onze klanten verwachten soms ook assistentie on-site, daarom is het belangrijk dat je een rijbewijs B hebt.

 
Wat kunnen wij voor jou betekenen?
 
Een aangename en open werksfeer met ruimte voor sociale activiteiten (ja, wij gamen samen!) in een omgeving met een vlakke structuur, waar een familiale sfeer heerst en initiatief sterk aangemoedigd wordt.

Je wordt ondersteund door een zeer dynamische groep collega’s die allemaal het beste van zichzelf willen geven. Je bouwt mee aan het verhaal van een bedrijf in volle expansie, in een wereld die nooit stilstaat.

Naast een competitieve verloning met een pakket extra legale voordelen (zoals een wagen met tankkaart) bieden we je ook de mogelijkheid om te groeien en de beste te worden in jouw domein.
Hiervoor investeren we in je opleiding, certificaten en  hechten we veel belang aan je ontwikkelingstraject.

 


Ben jij diegene die we zoeken…
 
En wil jij ons ook beter leren kennen?
Stel je dan spoedig kandidaat, wij kijken er alvast naar uit!
Meer info nodig? Contacteer ons en we helpen je graag verder.